

# 2024 EUCHARISTIC ROSARY CONGRESS

MARY, MOTHER OF THE EUCHARIST,

LEAD US TO HIM!



Masses, Eucharistic Adoration, Recitation of the Rosary, Processions, Confessions, Speakers, Presentations, Galas

Full Conference Participation: October 5 to October 13 – Our Lady of Fatima, North Bergen Pre-conference events: Friday, October 4 – St. Joseph, Jersey City – 8am – 9am Saturday, October 6 – Our Lady of Peace, New Providence – 11:30am – 2pm

#### Traveling Congress - October 7 through October 13 Feast of the Holy Rosary to Final Apparition of Fatima

Monday, October 7 - Blessed Miriam Teresa, Bayonne - 12hour - 6:30am to 7pm

Monday, October 7 - Our Lady of Victories, Harrington Park - 4 hour - 8am to 12pm

Monday, October 7 - Our Lady Queen of Peace, Maywood - 12 hour 8:30pm

Monday, October 7 - St. Pius X, Old Tappan - 12 hour - 9am to 8:30pm

Monday, October 7 - St Paul, Ramsey - 12 hour - 12pm to midnight

Monday, October 7 - Blessed Sacrament Charles Borromeo, Newark - 3 hour - 6-9pm

Monday, October 7 - Our Lady of Sorrows, S. Orange - 24 hours - 7pm to 10/8 - 7pm

Monday, October 7 - St. Peter's, Belleville - 24 hours - 7:30pm to 10/8 - 7:30pm

Tuesday, October 8 - St. Joseph, Oradell/New Milford - 12 hours - 8:30am - 8:30pm

Tuesday, October 8 – Holy Family, Nutley – 12 hours – 8:45am – 7pm

Tuesday, October 8 - Sacred Heart, Bloomfield - 6 hours - 1pm to 7pm

Tuesday, October 8 - St. Joseph, Jersey City - 6:30-8:30pm

Sponsored by Archdiocese of Newark Office for Evangelization

Learn more at: www.rcan.org/rosarycongress



# 2024 EUCHARISTIC ROSARY CONGRESS

MARY, MOTHER OF THE EUCHARIST,

LEAD US TO HIM!



Masses, Eucharistic Adoration, Recitation of the Rosary, Processions, Confessions, Speakers, Presentations, Galas

### Traveling Congress - October 7 through October 13 Feast of the Holy Rosary to Final Apparition of Fatima

Wednesday, October 9 - Assumption, Roselle Park - 8 hours - 8am to 5pm

Wednesday, October 9 - Presentation, Upper Saddle River - 6 hours - 12pm to 6pm

Wednesday, October 9 - Sacred Heart, Rochelle Park - 3 hours - 7pm to 10pm

Thursday, October 10 - St. Teresa, Summit - 10 hours - 7am to 5pm

Thursday, October 10 - Our Lady of Lourdes, Mountainside - 8 hours - 12 noon to 9 pm

Friday, October 11 - St. Michael, Union - 16 hours - 8:30am to midnight

Friday, October 11 - Dominican Monastery Our Lady of the Rosary, Summit - 8 hours - 9am-4pm

Friday, October 11 - St. Michael, Cranford - 5 hours - 12noon to 5pm

Friday, October 11 - Blessed Sacrament Charles Borromeo, Newark - 3 hour - 6-9pm

Friday, October 11 - St. James, Springfield - 40 hours 10/11 - 7pm thru 10/13 - 1pm

Saturday, October 12 - Our Lady of Mt. Carmel, Orange - 8 hours - 8:30am - 4:30pm

Sunday, October 13 - Our Lady of Mt. Carmel, Montclair - 12:30pm to 5:30pm

#### **Post-Conference extension:**

Wednesday, October 16 - Assumption Church, Emerson - 24 hours - 3pm to 10/17 at 3pm

Sponsored by Archdiocese of Newark Office for Evangelization

Learn more at: www.rcan.org/rosarycongress